Menu

Yak Sport er ny partner i Næsby Boldklub

image
24. september 2020 kl. 17:24
Yak Sport indgår samarbejde med Næsby Boldklub vedr. træningslejre og sportsrejser, samtidig med at de indgår en sponsoraftale med klubben til gavn for klubbens ungdoms- og seniorhold.

Næsby Boldklub sender årligt flere hundrede medlemmer afsted på træningslejre på både pige- og drengesiden. Træningslejrene, som typisk er placeret i efteråret, bruges til fordybelse på banerne, men også socialt samvær på tværs af årgangene og som forberedelse til forårssæsonen.

I U10-U12 segmentet (Indskolingen) bestræber man sig på én gang om året at tage til et udlandsstævne i enten Tyskland, Belgien eller Holland, mens man i U13-U15 (Mellemskolen) og U17-U19 (Udskolingen) foruden stævner i ind- og udland plejer at tage afsted på en træningslejr i uge 7.

 

Om det nye samarbejde udtaler Talentchef i Næsby Boldklub, Joachim Schødts:

”De sidste par år har vores U13-U15 og U17-U19 været afsted på træningslejr på forskellige tidspunker og steder, og vi ønsker som klub fremadrettet at tage afsted med denne gruppe samlet hvert år” og fortsætter ”samarbejdet med Yak Sport betyder bl.a., at vi er sikret et ens produkt af høj kvalitet hvert år, udover at de også bliver sponsor i klubben til gavn for alle.”

Vi har hørt rigtig godt om Yak Sport i et stykke tid, og sidste år var vores pigeafdeling afsted til Tyrkiet, hvor Yak Sport stod for rejseplanlægningen med alt fra hotel, fly, baner mm. – en skræddersyet træningslejr, som var kendetegnet ved indkvartering og bespisning på luksushotel, gode træningsmodstandere på højt niveau og topprofessionelle baner og faciliteter” udtaler Joachim Schødts.

 

Om samarbejdet med Næsby Bodklub udtaler Ibrahim Öniz, CEO & Stifter af Yak Sport:

”Vi er rigtig glade for at have indgået denne aftale med Næsby Boldklub. Vi ser klubben som en attraktiv samarbejdspartner på Fyn og et godt match til Yak Sport. Næsby Boldklub er kendt i hele Danmark for Deres talentudvikling, og vi vil gerne være med til at understøtte klubben ifm. træningslejre og sportsrejser fremover. Derfor har vi også indgået en større sponsoraftale med klubben til gavn for alle klubbens medlemmer.”

 

Om Yak Sport

Yak Sport har mere end 10 års erfaring indenfor planlægning og udførelse af træningslejre og sportsrejser.

De har specialiseret sig indenfor fodbold, svømning, tennis og golf og opererer primært i Tyrkiet, Spanien, Cypern og Grækenland, men arrangerer også sportsrejser og træningslejre i andre lande.

De er foruden Næsby Boldklub også sponsor i IF Lyseng i Jylland og i HB Køge på Sjælland.

De har bl.a. haft DBU’s U16, U17 og U18 landshold afsted til Tyrkiet, og Superligaklubber som Brøndby IF, Lyngby BK og Hobro IK, samt HB Køge er også nogle af de klubber, som de har planlagt træningslejre for de seneste mange år.

 

COVID-19

Den igangværende COVID-19-pandemi kommer selvfølgelig til at få indflydelse på rejseaktiviteten i fremtiden.

Udenrigsministeriet fraråder pt. rejser til flere af de lande, hvor Yak Sport opererer i, og det er både Næsby Boldklub og Yak Sport opmærksomme på.

”Vi vil som klub selvfølgelig ikke rejse i denne sæson, hvis Udenrigsministeriet fraråder dette. Vi følger som alle andre klubber udviklingen i hele verden tæt. Situationen kan dog godt have ændret sig til februar, og så håber vi, at det er til det positive, så vi kan komme afsted på træningslejr allerede i denne sæson” udtaler Joachim Schødts.

Samarbejdet med Yak Sport strækker sig indtil videre over de næste to sæsoner, men med et håb og ønske fra begge parter om at forlænge samarbejdet yderligere.

 

Link til Yak Sports hjemmeside: https://yaksport.dk