Menu

EN FANTASTISK TID SLUTTER

image
17. august 2020 kl. 10:51

Jeg har efter lang tids overvejelse besluttet at stoppe som Sportschef i Næsby Boldklub, Kvinder.  Kvindeafdelingen har gennem de seneste 5-6 år udviklet sig fantastisk og ligger p.t blandt de bedst 10 – 14 hold i Danmark. Vi har i dag ikke 1 men 2 seniorhold som ligger i toppen af Dansk Kvindefodbold.

Det bedste Kvindehold missede marginalt sidste år oprykningen til landets bedste række og det er en fantastisk præsentation. ( 1 mål var marginalen )

Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på denne udvikling og rejse som alle involverede trænere og spillere kan være stolte af.

Jeg vil selvfølgelig komme til at savne alle trænere og ikke mindst spillerne som har fået Næsby Boldklub på landkortet. En anden væsentlig ting jeg vil savne er det fantastiske sammenhold,  de sociale arrangementer der er stablet på benene og meget mere. Det vidner om modne mennesker der har formået at være i et fællesskab og evner plads til individet.

Jeg vil også benytte lejligheden til at takke Jan ”Møffe” for et knaldhamrende samarbejde, tak for sponsorater til dagens spiller, programmer og ikke mindst opdateringer på hjemmesiden og meget mere.

 

I håbet om en fantastisk efterårssæson ønsker jeg alle god vind.

 

Kommer jeg forbi og ser god bold – selvfølgelig.

 

Finn Brodersen