Phillip Gejl, Alexander Molberg, Mikkel Stangerup, Louis Larsen, Kasper Høst, Phillip Stoustrup, Lauritz Dauerhøj, Rasmus Espersen, Rasmus Knudsen, Kasper Nyegaard og Marius Uhd.

Reserver:
Oliver Gaarn, Sune Harboe, Magnus Saaby, Rasmus Nissen, Kalle Hvidtfeldt, Buster Stage og Jeppe Runge.

Udskiftninger:
Magnus Saaby, Kalle Hvidtfeldt og Jeppe Runge.

Næsby Boldklub tog lørdag eftermiddag imod gæsterne fra Ishøj IF, i det lune forårsvejr på ALPI Arena.

Der var i optakten til kampen lagt op til revanche for seneste kamp og det kunne ses på spillerne i blåt. Kampen blev indledt i et høj tempo med et højt og effektivt presspil, som ikke tillod Ishøj meget tid på bolden.
Dette resulterede i flere chancer til Næsby i kampens indledning til både Marius Uhd og Louis Larsen.

Efter 18 minutters spil kulminerede chancerne og det gode presspil, da Kasper Høst sendte et hårdt spark mod Ishøjs målmand, som trods sit bedste forsøg ikke kunne holde bolden ude af netmaskerne. Målet bragte dermed Kasper Høst op på siden af holdkammeraten Rasmus Nissen, som nu begge har 7 mål i sæsonen.

Første halvleg blev, foruden et par enkelte chancer til Ishøj som Phillips Gejl sikkert afværgede, en halvleg hvor Næsby bedst.

Anden halvleg udviklede kampen sig til en enormt seværdig fodboldkamp med rigtig flot spil fra begge mandskaber, og med flere store chancer i begge ender.
Der blev også tilført mere spænding til kampen, da Ishøj efter 64 minutter bragte sig tilbage i kampen med en udlignende scoring til 1-1 af Josef Moussa.

Da uret rundede det 74. minut fik Næsby startet et godt angreb over højresiden, som resulterede i et skud på mål af Phillip Stoustrup. Skuddet blev i første omgang pareret af gæsternes målmand, men Louis Larsen var hurtig over reposten og lagde den sikkert ind til stillingen 2-1.

De resterende 15-20 minutter, inklusiv tillægstid, blev hæsblæsende og til tider en smule kaotisk da Ishøj smed alle mand frem i håbet om point. Dette gav flere omstillinger til Næsby, hvoraf den ene chance endegyldigt kunne have lukket kampen, men tilskuerne på stadion måtte dog se bolden gå tæt forbi målet.

Kampens slutstillingen blev 2-1 og Næsby Boldklub fik dermed rejst sig efter sidste weekends nederlag, og taget revanche mod gæsterne som måtte rejse hjem uden point.

Næsby Boldklub takker alle de fremmødte for supporten og glæder os til at se jer igen lørdag den 18. maj, når Holbæk B&I tager rejsen vest over Storebælt.