Menu

Micky Lindhardt ansat som udviklingstræner i Næsbys Pigeafdeling

image
08. januar 2020 kl. 12:25

Micky Lindhardt ansat som udviklingstræner i Næsbys Pigeafdeling

 

En gammel kending er dermed tilbage i trænerstaben i Næsbys Pigeafdeling. Micky var for 2 år siden ansat, som cheftræner for klubben U15-Liga1 piger.

I sin nye rolle som udviklingstræner for U5-U13 kommer Micky til, at arbejde på tværs af alle klubbens børnehold og trænere. Hans primære ansvar er, at give sparring og inspiration til alle trænere i disse årgange og i samarbejde med de enkelte årgangstrænere sikre at alle læringsmål opnås, samt at pigerne oplever det bedst mulige træningsmiljø  

 

”Vi er i klubben utrolig glade for, at Micky har sagt ja til, at påtage sig denne vigtige opgave, som det er at give vores trænere de bedste mulige forudsætninger for at lave god træning. Her vil Mickys sparring og inspiration være en meget vigtig del.

Fra Mickys første tid i klubben og med hans uddannelse som DBU B2-Licenstræner, ved vi at han har både de faglige og menneskelige kompetencer til at udfylde denne nye rolle” udtaler Kvinde- og pigechef Mikkel Bo Mikkelsen.

 

Samtykkende lyder det fra Micky:

”Jeg glæder mig meget til, at komme du på banen og sammen med trænerne give alle vores piger de bedste rammer for, at de kan udvikle sig og føle stor glæde som fodboldspillere. Glædevis kan jeg også konstatere, at trænerne allerede har skabt så gode rammer, at vi i klubben oplever en stor tilgang af i de yngre pigeårgange. Det var ikke svært at sige ja tak til opgaven”.     

 

Officielt er Micky tiltrådt per 1. Januar 2020, men han har allerede i løbet af efteråret taget de første skridt i sit nye job.