Optakt til første kamp i 2 Division med Kristoffer Johansen

02. august 2019 kl. 12:38

I morgen lørdag den 3 august klokken 14.00 på ALPI Arena Næsby indleder vores bedste seniorhold i Næsby Boldklub sæsonen i 2 division mod Aarhus Fremad.

Vi har taget en snak med cheftræner Kristoffer Johansen om opstarten, de nye spillere, forventningerne til første kamp og målsætningen for den kommende sæson.

Efter en succesfuld sæson i Danmarksserien, hvor målet var klart fra start, om at oprykning var målsætningen for truppen og klubben, formåede holdet efter en lidt svingende start at få afsat et stabilt udtryk, hvilket blot et enkelt nederlag i overtiden i de sidste 19 kampe af sæsonen vidner om.

Især hjemmebanen ALPI Arena Næsby har været et fort i de halvandet år Kristoffer Johansen har stået i spidsen for Næsby Boldklub, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag, og sidste sæson endte med den fremragende statistik 13 sejre og 1 uafgjort i holdets 14 hjemmekampe.

Alt dette hører fortiden til og nu er fokus sat mod 2 division, hvor holdet har haft en opstart på 3 uger med 3 træningskampe mod Middelfart, OB's Superligareserver og Marienlyst, hvilket har givet en uafgjort, nederlag og en 3-1 sejr i den sidste test mod Marienlyst.
Om opstarten siger cheftræneren; "Som altid har det været en kort og hektisk opstart. Det er nok den travleste tid som træner i en 2 divisionsklub som Næsby. Hvem er på ferie hvornår og er vi sikre på at alle mand er klar til at trække den blå trøje over hovedet igen? Heldigvis har vi en fantastisk spillertrup og et stærkt team omkring holdet. Derfor føler vi også fornuftigt klædt på og godt forberedt til den nye sæson. Der er blevet trænet godt og vi har set stærke ud i faser af de tre opstartskampe vi har haft."

Over sommeren har truppen formået at holde fast i en stor del af truppen, hvor vi blot har mistet to spillere i form af Frank Nielsen og Nicklas Stokholm, som begge gjorde det fremragende i deres halvandet år i klubben, hvilket vi takker for deres indsats. Begge har valgt at tage til B1913, og vi i Næsby Boldklub ønsker dem alt det bedste og held og lykke i fremtiden.

Ind er kommet 3 dygtige spillere i form af Lasse Plato, Mads Hansen og Nicolai Skøtt.
Cheftræneren beskriver dem således;
"Lasse Plato, som jo er et kendt ansigt i klubben, er vendt tilbage til Næsby efter 1 1/2 sæson i Marienlyst. Lasse er en energisk og meget stærk gennembrudsspiller, som har en rigtig god venstrefod."

"Mads Hansen: Ligeledes en spiller der har optrådt i Næsbytrøjen som ungdomsspiller. Mads kommer til fra TPI og er en dygtig og meget bevægelig angriber. Fysisk stærk og dygtig til at holde i bolden. Mads har ligeledes et hårdt og “tørt” spark."

"Nicolai Skøtt: Nicolai er kommet til fra OB U19 og er gammel Næsbyspiller. Han er primært højrekant og er en teknisk dygtig spiller med et godt blik for sine medspillere. Disciplineret i alt han laver og meget træningsparat. Velkommen til alle tre med ønsket om succes."

I morgen starter sæsonen mod Aarhus Fremad, hvilket vi mødte 2 gange i foråret 2018, hvor det blev til et 3-2 nederlag i Århus og en 4-1 sejr hjemme på ALPI Arena, som vi selvfølgelig håber kan blive en gentagelse igen i morgen. Kristoffer Johansen siger om morgendagens modstander; "Dagens kamp bliver selvsagt den første i rækken af mange spændende dueller her i efteråret. Gæsterne fra Aarhus Fremad, spillede sig i sidste sæson i oprykningsspillet. Der klarede det stærke mandskab sig ganske flot og sluttede bare et enkelt point fra 5 pladsen. Et mandskab uden de store svagheder og som der i foråret, til tider har spillet rigtig flot fodbold. Vi går dog til opgaven med selvtillid og tro på egne evner, som vi er sikre på vil skaffe os mange point i efteråret. De første point håber vi at kunne sætte på kontoen allerede i dagens kamp på ALPI Arena." -

Efter halvandet år med kniven for struben først i overlevelseskampen i 2 division og efterfølgende den klare målsætning om oprykning, skal der ikke hviles på laurbærrerne. 2 division er en utrolig stærk række, så det gælder om at give sig selv det bedst mulige udgangspunkt i de første par kampe.
Om den kommende sæson siger Kristoffer Johansen; "Målsætningen for sæsonen er at spille sig i oprykningsspillet og på den måde hurtigt sikre sig en ny sæson i 2 division. Vi er oppe imod mange stærke hold, men skal forsøge om vi er dygtige nok til at snige os med i top 6. Dernæst må målet være at skrabe så mange point sammen, at vi på intet tidspunkt for alvor er blandet ind i det hundeslagsmål det bliver, med hele 5 nedrykkere."

Vi glæder os til kampen i morgen, og håber at se rigtig mange tilskuere i det gode sommervejr klokken 14.00 hjemme på ALPI Arena Næsby.

GOD KAMP!