Ny U19 cheftræner og strukturændringer i ungdomsafdelingen

22. august 2019 kl. 11:02

Joachim Schødts ny U19 cheftræner i Næsby Boldklub

Det er med stor tilfredsstillelse at Næsby Boldklub kan byde Joachim Schødts velkommen ”hjem”, da han er klubbens nye U19 cheftræner og udskolingsleder.
Joachim var sidst træner i klubben i perioden 2013-2015, hvor han også i en periode fungerede som Talentkoordinator, hvor han hjalp den sportslige ledelse med det daglige arbejde.

Sidenhen tog han til FC Midtjylland, hvor han i 2 år i perioden 2015-2017 arbejdede med U13-U15 holdene, samt var med til at forestå satellittræninger med samarbejdsklubber og FCM Fodboldskoler. Efter tiden i det midtjyske valgte han at søge tilbage mod Fyn, hvor han de seneste to år har arbejdet på en fynsk idrætsefterskole. ”Det har skulle være det rigtige for mig, både på det sportslige, men også på det personlige plan, så jeg har ikke haft travlt med at finde tilbage til klubfodbolden siden min tid i FC Midtjylland; jeg er blevet udfordret og har udviklet mig på både det ledelsesmæssige og det menneskelige plan i min tid på efterskolen.

Om skiftet tilbage til Næsby Boldklub siger Joachim Schødts;

”Næsby Boldklub har altid haft en særlig betydning for mig; Det var dér jeg for alvor blev støttet i min udvikling som træner og der hvor jeg fandt ud af vigtigheden af en stærk klubkultur og en klar strategi for talentudvikling. Næsby Boldklub er en klub i udvikling, men samtidig også en klub, som har formået at bibeholde værdierne og kulturen. Jeg ser Næsby Boldklub som et perfekt match og jeg glæder mig til at vende ”hjem” til Stærehusvej.

Jeg ser frem til det arbejde, der venter mig som U19-træner i Næsby Boldklub.
Talentudviklingen, trænersamarbejdet og transitionen til seniorfodbold. ”Den, der opgiver at blive bedre, ophører med at være god” (citat Glen Riddersholm).”

Vi glæder os til at byde Joachim Schødts velkommen i Næsby Boldklub.
Nedenfor kan du læse nærmere om den fremtidige struktur i ungdomsafdelingen i Næsby Boldklub for den kommende sæson.

Struktur og ansvarsområder i ungdomsafdelingen fremadrettet

I sæson 2019/2020 er Næsby Boldklub blevet tildelt 2 licens-stjerner, hvor der kræves en forandring i den daglige praksis ift. den måde Næsby bedriver, anskuer og videreudvikler talentudvikling på. Dette har medført en række ændringer i klubbens nuværende struktur, hvilket betyder, at arbejdet i klubben bliver fordelt ud på flere kompetente personer.

Martin Skøtt vil fremover agere som talentchef med følgende ansvarsområder:

• Den daglige drift
  • Det administrative
  • Økonomi

Joachim Schødts vil fremover agere som cheftræner for U19 samt udskolingsleder:

• Se præsentation øverst

Daniel Martinus vil fremover være Head of Coaching med følgende ansvarsområder:

• Det sportslige setup til og med U19
  • Licens
  • Scouting
  • Kontaktperson til DBU

Morten Christiansen vil fremover være Ungdomudviklingstræner (U10-U14) med følgende ansvarsområder: