Ny træner samt nyt fra kvindeafdelingen

image Rene Arnvig
24. juli 2019 kl. 17:10
Ny træner til kvindeserie Vest

KVINDERNE ER KLAR TIL EN NY SÆSON.

Mens mange stadig holder ferie, er træning frem mod den kommende sæson allerede startet for klubbens kvindespillere.

Og selvom fokus nu er rettet mod de store udfordringer der venter i 1. Division Øst og Kvindeserie Vest, kan alle omkring kvideafdelingen se tilbage på en fantastisk sidste sæson.

I en historisk stærk kvalifikationsrække blev klubbens bedste hold nummer tre, også selvom diverse eksperter ikke havde levnet pigerne mange chancer mod de øvrige stærke hold.

For Albani serieholdet blev sæsonen stort set til en lang succes, da holdet nærmest fra første til sidste kamp lå i spidsen af rækken. Sæsonen blev da også fuldendt med en fortjent og sikker oprykning til Kvindeserie Vest, som holdet dermed kun var væk fra i et halvt år.

”Vores gode resultater vidner om en utrolig stærk trup hos vores Kvinder, hvilket også betyder at vi i den kommende sæson fortsat vil have høje forventninger til både spil og resultater. Fokus vil være på fortsat at arbejde med vores koncept og spillestil for de to bedste hold, ligesom vi også vil sige velkommen til endnu et Kvindeseniorhold, som er tilmeldt i 7-mandsrækken.” udtaler Sportschef for Kvindesenior, Finn Brodersen.

VELKOMMEN TIL VORES NYE TRÆNER TIL KVINDESERIE VEST

Mens spillertruppen stort set er intakt til den kommende sæson, er der skiftet ud på trænerbænken. Da forårets træner for Albani serieholdet, Anette Andersen ønskede at overtage  U18-holdet i den kommende sæson, blev alle sejl sat ind på at finde en ny stærk træner for holdet i Kvindeserie Vest.

Valget faldt på Rene Arnvig, som har en lang trænerkarriere bag sig, hvor han bl.a. har erfaring med kvindefodbold fra en tid i Lunde. Derudover har han trænet forskellige ungdomshold fra Drenge/U15 Mester til Ynglinge/U19 Division.

Fra Finn Brodersen lyder det –”I Rene har vi fundet en dygtig og rutineret træner, som med sit engagement og store trænererfaring, kan arbejde med både det holdtaktiske og den individuelle udvikling.  Dette er specielt vigtigt, da vi har rigtig mange dygtige unge spillere med et stort udviklingspotentiale”

Så med en god trup og et stærkt trænerteam, ønskes alle i Næsby Boldsklubs Kvindeafdeling velkommen til en ny sæson.

Træningstider:

Hold 1 og 2 – Mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.30