Menu

Henrik Lehm stopper i Næsby Boldklub

01. juli 2019 kl. 12:16

Det er med stor ærgrelse, at vi må meddele Henrik Lehm, som siden sidste sommer har været Head of coaching i Næsby Boldklub samt U19 træner har opsagt sin stilling, som dermed udløber 1 august 2019 Henrik Lehm har modtaget et tilbud om en stilling, som var så god, at han ikke kunne sige nej.

Henrik udtaler dette om sin beslutning; ”Næsby Boldklub har stor betydning for mig, og jeg har nydt at vende tilbage til denne fantastiske klub det seneste års tid. Men i fodbold kan det gå stærkt, og jeg har fået et tilbud, der var så interessant rent fagligt, at jeg følte mig klar til at takke ja. Det er dog også en vemodig beslutning at skulle forlade Næsby Boldklub, hvor jeg mener, vi har fået skabt nogle flotte resultater blandt andet med DBU Licensplaceringen som nr. 2 på Fyn og Danmarks 17. bedste talentudviklingsklub i april måned. Det ville ikke kunne lade sig gøre uden de mange dedikerede og dygtige trænere, jeg har haft æren af at stå i spidsen for det seneste år. Jeg ønsker Næsby Boldklub alt det bedste og vil stadig følge dem tæt i fremtiden."

Næsby Boldklub vil gerne takke Henrik Lehm for hans store og flotte arbejde siden sidste sommer og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Vi arbejder nu intensivt på at finde den rette til at overtage stillingen i den nærmeste fremtid. Har i yderlige spørgsmål til dette, så kan man kontakte formand Poul Jørgensen (20 85 08 92)

Luk