Menu

Helge Thomsen stopper som kvindetræner til årsskiftet

image Stopper efter sæsonen
01. oktober 2019 kl. 19:20

ALTING HAR EN ENDE…………

 

Af Finn Brodersen sportschef 1. division kvinder Næsby Boldklub

 

Efter 5 fantastiske sæsoner i Næsby Boldklub har cheftræner Helge Thomsen meddelt, at han stopper når efterårssæsonen slutter. Derfor har ledelsen igangsat sonderingerne efter en ny cheftræner, der kan tage over. 

Det har ikke været nogen dramatik i forbindelse med beslutningen, og ledelsen har været utrolig glade for Helges engagement i Næsby BK. Han har rykket klubben fantastisk på seniorplan, og resultaterne taler sit tydelige sprog. I de fem sæsoner, han har været i Næsby BK, har holdet spillet sig i kvalifikationsturneringen fire gange med mulighed for oprykning til landets bedste række. 

Næsby BK vil derfor takke Helge for det store engagement, han har lagt i klubben og holdet, og vi ønsker ham god vind fremover.

 

Helge Thomsen:

 

”En fantastisk tid nærmer sig sin afslutning. Jeg har meddelt klubben, at jeg stopper som træner når efterårssæsonen slutter. Pige- og kvindeafdelingen har udviklet sig meget positivt i de sidste sæsone, så jeg føler, at efter fem spændende år i en fantastisk klub, er det passende at stoppe.

Trænerstaben er virkelig kvalificeret og spillerne er unikke, så jeg vil selvfølgelig komme til at savne hele flokken – men heldigvis er det jo først slut til november.

Alting har en ende…..

 

Luk