Næsby Boldklub søger to fysiske trænere

24. april 2018 kl. 16:26

Næsby Boldklub søger to fysiske trænere til ungdoms eliteårgangene

Næsby Boldklub er en Elite og Breddeklub, der har B-licens, og vi søger pt. to fysiske trænere til hhv. U13/14 og U15/17, til at indgå i vores team omkring fysisk træning. Du skal være ambitiøs, åben og motiveret for at understøtte din egen såvel som klubbens udvikling, samt have lyst til at arbejde med ambitiøse eliteungdomsspillere.

Fysisk træner til U13 og U14

Din primær arbejdsopgave vil være at:

1. Stå for relevant skadesforebyggende (styrke)træning.
  2. Løbestilstræning, samt sprint og spring teknik
  3. Agility træning med fokus på at udfordre drengenes motorik og koordination

Fysik træner til U15 og U17

Din primær arbejdsopgave vil være at:

1. Stå for relevant skadesforebyggende (styrke)træning.
  2. I samråd med vores fysioterapeuter varetage genoptræningen af skadet spillere og efter behov lægge genoptræningsprogrammer for disse spillere.
  3. Lægge (individuelle) ferieprogrammer for spillerne ift. at vedligeholde eller forbedre deres fysik.
  4. I samarbejde med den enkelte cheftræner lægge en årsplan for periodiseringen af den fysiske træning, herunder temaer så som konditionelt træning, styrketræning, sprint- og springtræning, agility.
  5. Planlægge og varetage følgende test og målinger:
    - Vægt, højde og fedtprocent
    - Max. og hvilepuls
    - Yoyo IR2 test
    - Sprint – 5m, 10m, 20m og 30m
    - Hoppehøjde – CMJ uden armtræk

Vi ser gerne

At du har erfaring med fysisk træning, gerne indenfor fodbold, men det kan også være fra andre sportsgrene og/eller at du er i gang med eller har en relevant uddannelse indenfor Idræt, Fysioterapi, Kiropraktik e.l.

Har du erfaring med fodbold enten som spiller eller træner er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

• Godtgørelse efter kvalifikationer og omfang
  • Træneruddannelse
  • Eye4Talent og WyScout som arbejds- og talentudviklingsredskab
  • Sparring med dygtige trænere og ledere
  • Erfaring med træning af eliteungdomsspillere
  • Adgang til og anvendelse af spillerdata efter aftale

Er du interesseret kan du rette henvendelse til Gorm Rabølle på gorm.r.k@gmail.com