Næsby Boldklub henter kendt ansigt tilbage

23. maj 2018 kl. 09:44

Næsby Boldklub er kendt i hele Danmarks fodboldmiljø som en klub med talentudvikling i fokus. Til at udvikle klubbens ungdoms og talentmiljø yderligere, hentes HB Køge’s cheftræner Henrik Lehm til Næsby Boldklub, hvor Henrik tidligere har været ansat.

Henrik Lehm får i Næsby Boldkub funktion som Head of Coaching og U19-træner på fuld tid, og kommer på den måde udelukkende til at have sit dedikerede fodbold-fokus i ungdoms-afdelingen.

Henrik var i perioden 2008-2011 ansat som cheftræner og Talentchef i Næsby, så for mange af klubbens trænere og medlemmer er det et glædeligt gensyn med den nu 58-årige træner, der har Danmarks højeste træneruddannelse, DBU’s P-træner licens.

I de 7 år, der er gået siden Henrik sidst var ansat i klubben, har han trænet AB, FC Hjørring og senest HB Køge. Derudover har Henrik været ansat i Brøndby IF som A+ træner.

Næsby Boldklub glæder sig til at få Henrik tilbage i klubben og hans første arbejdsdag bliver 1. juli 2018.