Cheftræner Kristoffer Johansen forlænger kontrakten

image Kristoffer Johansen forlænger sin aftale så den går de næste 3 år frem.
02. november 2019 kl. 11:43

Fremtiden sikret i Næsby Boldklub

Kristoffer Johannsen har takket ja, til en forlængelse af hans aftale med Næsby Boldklub. Faktisk noget før den nuværende aftale udløber. Det kan man kalde rettidig omhu. Forlængelsen er på yderligere 2 år, så Kristoffer og klubben har glæde af hinanden de næste 3 år.
Årsagen er simpel. Næsby Boldklub, har været super tilfredse med det arbejde, som Kristoffer har lavet. Trods en hård genstart i 2. division, var det allerede tilbage i september, at vi aftalte, at forlænge samarbejdet. Kristoffer Johannsens virke i Næsby Boldklub, kan deles ind i flere etaper. Først skulle han sikre overlevelse i 2. division i foråret 2018. På trods af et nærmest umuligt udgangspunkt, lykkedes missionen næsten. Da det mislykkedes trods en fantastisk pointhøst, startede næste etape. Projekt overlevelse blev erstattet af projekt oprykning - denne etape lykkedes til fulde. Og nu er etapen med kontinuitet i 2. division startet. Derfor har det også været ganske naturligt, at ønsket om et forsat samarbejde er endt ud i en forlængelse af Kristoffers aftale.

Kristoffer Johannsen udtaler om forlængelsen af samarbejdet: "For mig har det været en let beslutning, at forlænge min aftale, da jeg fik det tilbudt. Vi har gang i et spændende projekt i Næsby Boldklub, som jeg forsat ønsker at være en del af. Jeg arbejder dagligt med en fantastisk spillertrup, som forsat udvikler sig og som er meget talentfuld. Derudover nyder jeg min daglige gang i klubben, hvor jeg er omgivet af rigtige klubfolk med store blå hjerter. Jeg er sikker på at vi sammen går en spændende fremtid i møde".

Kristoffer Johannsen har vundet 33 kampe, spillet 11 uafgjorte og blot tabt 15 kampe i sin Næsby-tid og vi kan med rette sige, at der er skabt en vinderkultur med ham ved roret. Kristoffer Johannsen har selvfølgelig ikke skabt det alene, men sammen en fantastisk trup og ikke mindst assistenttræner Søren Madsen og målmandstræner Martin Munck. Derfor er det glædeligt, at netop de to også har forlænget deres aftaler, så kontinuiteten bliver endnu større i Næsby Boldklub.