Spændende lørdag i vente for Næsby Boldklub

12. juni 2019 kl. 12:20

Lørdag den 15 juni venter en meget spændende dag for Næsby Boldklub, da både vores bedste Herre og Dame senior spiller oprykningsfinaler i sidste spillerunde.

Danmarksserien har efter et forrygende forår med 31 ud af 36 mulige point spillet sig i en situation, hvor de med en runde igen befinder sig på førstepladsen tæt forfulgt af vores fynske rivaler fra SfB-Oure FA, der ligger et point efter.
På lørdag spiller holdet på hjemmebane klokken 15.30 mod rækkens tredjeplads Varde IF, som efter et slingrende forår har tabt deres chance for oprykning. Med en sejr til Næsby Boldklub er oprykningen til 2 division med 100 % sikkerhed i hus, hvilket gør alt fokus kan sættes mod kampen på ALPI Arena, hvor holdet igennem sæsonen har vundet 12 kampe og blot spillet en enkelt uafgjort.
I rundens anden afgørende kamp spiller SfB-Oure FA hjemme mod Silkeborg KFUM, hvor de skal vinde for at have en matematisk chance for at overhale Næsby Boldklub.
Det bliver utroligt spændende på lørdag, og vi håber rigtig mange vil komme og bakke op om holdet til denne gyldne mulighed for at sikre en hurtig tilbagevenden til 2 division.

Vores bedste Dame seniorhold har haft et forrygende forår i Kvalifikationsligaen for at spille sig op i landets bedste række til den kommende sæson i form af 3F Ligaen.
Efter 9 spillerunder her i foråret har de lagt sig i den gunstige situation, at de med et point i Farum på lørdag sikrer oprykningen til 3F Ligaen.
Foråret har budt på rigtig mange flotte kampe, hvor de med rækkens suværent bedste defensiv blot har indkasseret 9 mål i 9 kampe.
Samtidig er der blevet lagt rigtig meget på det offensive spil, hvilket også kom til udtryk i søndags, hvor Vildbjerg blev spillet ud af banen især den første halve time, hvor vi førte 3-0 og sikrede efter de 90 minutter en 3-1 sejr.
Farum bliver dog en svær opgave på lørdag, da de har førstepladsen over Næsby med samme pointantal men bedre målscorer.
Damerne vandt dog det første indbyrdes opgør 1-0, så de ved hvad der skal til for at tage point med hjem, som vil være nok.
Skulle det mod forventning glippe, så er oprykningsmuligheden stadig i høj grad til stede. Det kræver Odense Q ikke slår B93 på lørdag. Hvis de ikke lykkedes med det er oprykningen i hus uanset vores resultat i Farum.

Efter Danmarksseriens kamp har vi den store Sommerfest, hvor vi i år slår rekord med over 400 tilmeldte gæster. Forhåbentlig er både vejrguderne og resultaterne med os, så vi kan få en fuldstændig fantastisk aften, hvor Birk & Conrad har lavet lækker buffet, samtidig med Livebandet A Celebration kommer og fyrer op i festen fra klokken 21. Der vil samtidig være kåringer i ungdomsafdelingen.

Når det kommer til ungdomsafdelingen, så er der også et par yderst interessante opgør der venter i den kommende weekend.
Vores U14 Liga drenge skal på lørdag klokken 11.00 spille hjemme mod FC Horsens, hvor de med en sejr kan sikrer sig en flot førsteplads i rækken. Så kom og se vores unge talenter inden ALPI Arena byder op til oprykningsfinale for Danmarksserien.

Vores U15 Liga drenge spiller i aften klokken 19.00 hjemme mod Gauerslund IF og på lørdag ude mod Sanderum BK. Hvis de kan formå at tage 6 point i disse to kampe, så står de også med en førsteplads i rækken.

Vi krydser fingre og ønsker held og lykke til alle holdene. Næsby Boldklub er inde i en rigtig positiv udvikling, og vi håber meget på, at lørdag kan være dagen hvor det hele går op i en højere enhed både for vores Herre og Dame senior, men også vores talentfulde ungdomsafdeling.

Kom på ALPI Arena til kamp kl 15.30 på lørdag den 15 juni!