Oprykningen til 2 division lykkedes!

17. juni 2019 kl. 11:24

Lørdag den 15 juni blev en festdag for Næsby Boldklub, da vores bedste herre senior sikrede sig oprykning tilbage i 2 division efter et år i Danmarksserien.

Efter et forrygende forår var rammen sat inden opgøret blev fløjtet i gang. En sejr ville garantere en oprykning også selvom vores rivaler fra SfB-Oure FA har haft et eminent forår med 13 sejre ud af 13 mulige.
Kampen startede ganske lige, men stille og roligt fik Næsby drengene momentum over på deres side og efter en stor personlig fejl af Varde keeperen kunne Kasper Høst med sit 13 sæsonmål gøre det til 1-0 efter 14 minutters spil.
Kort før pausen scorede Mikkel Ørbech og Kasper Høst til 2-0 og 3-0, hvilket gav en tryghedsfornemmelse rundt om på stadion, da holdet nu stod blot 45 minutter fra at have sikret sig oprykningen tilbage i 2 division.

Men bedst som man troede sejren var i hus, så fik Varde reduceret efter en omstilling i det 50 minut, hvilket gav de mest nervøse tilskuere en øget spænding.
Den blev dog hurtigt fjernet igen da holdet havde et gyldent minut, hvor det blev til både 4-1 og 5-1 på flotte mål af Mikkel Ørbech og Anders Nielsen.

Champagnen kunne derfor kunne godt begynde at findes frem, for nu var det svært selv for den mest pessimistiske fan ikke at tro på oprykningen snart ville være en realitet.
Selvom Varde fik reduceret til 5-2 efter straffespart, så fortsatte drengene det fremragende angrebsspil og i de sidste 10 minutter var der masser af underholdning for de mange tilskuere på ALPI Arena Næsby.
Christoffer Hermansen steg flot til vejrs efter et hjørnespark og gjorde til til 6-2 i det 79 minut. Blot et par minutter senere var indskiftede Nicklas Stokholm skarp og sparkede bolden iskoldt ind til 7-2.
Kort før tid fik Mikkel Ørbech færdiggjort en flot kamp med et hattrick efter et imponerende angreb der udspillede Varde defensiven.

Kort tid efter lød dommerens fløjt og oprykningen til 2 division var dermed en realitet.
Selvom SfB-Oure FA har leveret en fremragende sæson, så kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved en fortjent oprykning for Næsby Boldklub.
Holdet har både lukket færrest mål ind af alle hold i rækken og er med afstand det mest scorende hold. Det kan også ses på topscorerlisten hvor anfører Martin Lund Pedersen sluttede som nummer 1 med hele 21 mål. Derefter følger Mikkel Ørbech med 18 mål og Kasper Høst indtager 4 pladsen på listen med 14 mål. Det bevidner om en trio der har været ekstremt målfarlige sæsonen igennem.

Stort tillykke til hele holdet med den flotte præstation og vi glæder os allerede til den nye sæson i 2 division.

Du kan se billeder fra kampen taget af Carsten Tønsberg via linket: HER!

Kvalifikationsliga Kvinder:

Vores Kvalifikationsliga kvinder tabte desværre 2-1 i Farum og da Odense Q vandt hjemme mod B93 betyder det lige akkurat at oprykningen mislykkedes. Men kvinderne kan bestemt se tilbage på en fremragende sæson, hvor de har været med lige til det aller sidste og blot små marginaler adskilte dem fra at gøre aftenen ekstra speciel.
Men der er ingen tvivl om at fodbolden på kvindesiden i klubben er inde i en utrolig spændende udvikling.

U15 og U14 drengene vandt deres rækker:

Lørdag var der også afgørende kampe for vores bedste U15 og U14 hold, hvor de med sejre i deres sidste kamp inden sommerferien ville vinde deres række.

U14 holdet skulle hjemme på Stærehusvej spille mod FC Horsens. Efter en flot præstation vandt drengene fortjent 5-2 og er dermed vinder af U14 Liga 2 pulje 1.

U15 holdet havde en svær opgave da de skulle spille i Sanderum der inden opgøret lå nummer 1 med 2 point foran Næsby, hvilket betød at en sejr var påkrævet for at tage førstepladsen.
Drengene gjorde det dog og vandt med hele 4-0 og vandt U15 Liga 2 pulje 1.

Sommerfesten

Lørdagen sluttede af med årets sommerfest hvor 450 mennesker var mødt op. Det var alt fra ungdomsspillere, førsteholdsspillere, forældre, sponsorer, frivillige og Blue Birds der havde valgt at deltage i festen.
Der blev givet en række kåringer i ungdomsafdelingen samt blandt trænerne hvor Jens Andreas Nissen Witek blev årets 2 holds træner og Dennis Sølvberg Skræp Sejten fik prisen for årets træner i ungdomsafdelingen.

Efter kåringerne blev festen skudt i gang og Live Bandet A Celebration spillede musik resten af aftenen.
Tak til alle der valgte at bruge deres lørdag aften i Næsby Boldklub!
Vi er som klub inde i en rigtig god udvikling og dage som i lørdags viser også et unikt sammenhold på tværs af ungdomsafdelingen, førsteholdene, sponsorer, frivillige og fangruppe. Sammen er vi alle med til at gøre Næsby Boldklub til noget særligt!