Sebastian Brydegaard hentet til norsk topfodbold

17. januar 2018 kl. 09:06

Næsby Boldklubs direktør Sebastian Brydegaard hentes til Norge af Eliteserie klubben FK Haugesund, hvor han skal være Udviklingschef (talentchef). Fotballklubben Haugesund har en omsætning på over 80 millioner n.kr. og beskæftiger ca. 70 fuldtidsansatte. Klubben har i løbet af de seneste ti år stabiliseret sig som en top fem klub i Norge, og har i den kommende sæson en ambition om at kæmpe med om medaljer. Dette skal opnås indenfor bæredygtige økonomiske rammer, hvorfor klubben har et ambitiøst mål om at 1/3 af 1. holds truppen skal udgøres af egenudviklede spillere, hvilket stiller store krav til klubbens talentudvikling i regionen.

Sebastian Brydegaard har samlet set været i Næsby Boldklub i 13 år. De første mange år som spiller på klubbens 1. hold, hvor han var med til at spille holdet op i 2. division, og sideløbende som træner for diverse ungdomshold. De seneste 4 ½ år har han været fuldtidsansat i klubben, hvor han i første omgang var talentchef, 2. divisionstræner og samtidig tog DBUs Pro-licens uddannelse, og efterfølgende har været direktør med både det sportslige og økonomiske ansvar.

Formand Poul Jørgensen udtaler:
”Sebastian og jeg har arbejdet tæt sammen i en årrække for at udvikle Næsby Boldklub til den stærke talentudviklingsklub, som vi har konsolideret os som i dag, så på den ene side er jeg naturligvis ærgerlig over, at vores tætte samarbejde stopper. Omvendt må vi som klub også være stolte af, at vi har udviklet endnu et talent, som er attraktivt for klubber på den højeste hylde. Sebastian har fået en stor chance for at tage et skridt videre i sin egen personlige udvikling, hvilket vi naturligvis bakker 100% op omkring, og takker for den store og helhjertede indsats, som han har ydet for Næsby Boldklub i mere end 10 år.”

Sebastian Brydegaard udtaler:
”Jeg har haft en utroligt spændende og udviklende tid i Næsby Boldklub, hvor der både er sket meget i og omkring klubben samt for mig personligt. Jeg skylder alle i og omkring klubben en stor tak for deres store dedikation til klubben og deres store velvilje til at arbejde helhjertet for at udvikle et trygt miljø med fokus på talentudvikling og fællesskab. Vi er lykkes med at skabe et solidt fundament for fremtiden med en bæredygtig økonomi og en organisation, der langt hen ad vejen er klar til selv at fortsætte klubbens videreudvikling. Jeg er således meget taknemmelig for min tid i klubben, og for den store tillid og faglige samt personlige sparring, som klubbens bestyrelse løbende har givet mig.

Det krævede derfor også grundig overvejelse før jeg tog imod jobbet, da jeg fortsat ser store perspektiver for Næsby Boldklub i fremtiden. Jeg har imidlertid fået en meget spændende mulighed for at udfordre mig selv i en norsk topklub, der med en bæredygtig forretningsmodel og fokus på talentudvikling har ambitioner om at konkurrere om medaljer i et land, som netop har besluttet at investere 300 millioner n.kr. yderligere i talentudviklingen i den kommende årrække. Det har samtidig bidraget til beslutningen, at min familie og jeg får mulighed for at få en unik udfordring sammen, som forhåbentlig kan give os en række uforglemmelige oplevelser og være med til at inspirere og stimulere vores børns udvikling."

Sebastian Brydegaard tiltræder sin nye stilling allerede 1. februar, mens den øvrige familie flytter med 1. april. Efter grundige overvejelser er det besluttet, at Sebastians arbejdsopgaver vil blive løst af bestyrelsen og klubbens driftsleder samt ved hjælp af en reorganisering internt, hvilket vil blive implementeret løbende i den kommende tid.

For yderligere kommentarer kan formand Poul Jørgensen eller Sebastian Brydegaard kontaktes.

Poul Jørgensen, 2085 0892
Sebastian Brydegaard, 6141 7513