Næsby Boldklub rekrutterer sportschef fra egne rækker

28. januar 2018 kl. 22:43

I forlængelse af Sebastian Brydegaards skifte til norsk fodbold vil der som varslet ske en reorganisering af klubbens setup. Det er besluttet at genoprette sportschef funktionen, og vi er derfor glade for at kunne meddele, at det lykkes at tilknytte Jonas Melchior Hansen som sportschef med ansvar for herreseniorafdelingen.

- Vi har haft flere forskellige kompetente navne i spil, og vi er meget tilfredse med den løsning, som vi har fået på plads. Vi har i Jonas Hansen valgt en profil, der kender Næsby Boldklubs kultur og værdier med fokus på fællesskab og talentudvikling, men som samtidig har en stærk vindermentalitet, udtaler formand Poul Jørgensen.

Den nyudnævnte sportschef er en yderst velkendt og respekteret person i klubben, hvor han både har været ungdoms- og seniorspiller, og pt. en del af klubbens behandlerteam som fysioterapeut. Jonas har således et indgående kendskab til spillerne i forvejen, samtidig med han i forvejen har en tæt relation til klubbens trænere.

Jonas Melchior Hansen udtaler:

- Jeg har en meget klar idé om, hvem Næsby Boldklub er, og hvad vi står for, så derfor føler jeg mig godt rustet til opgaven. Som klub har vi flyttet os meget gennem de seneste 5-10 år, og jeg ser gode perspektiver for, at vi langt fra har nået klubbens overligger endnu – både hvad angår talentudvikling og resultater med 1. holdet. På kort sigt er det målet at forsøge at redde sig fri af nedrykningen, hvilket naturligvis er en vanskelig opgave, når man kigger i tabelen. Omvendt har jeg stor tiltro til trænerteamet og synes, at vi har fået samlet en ekstremt spændende trup med stor kvalitet og masser af potentiale. Jeg er derfor overbevist om, at vi kommer til at levere et flot forår, hvor vi forhåbentlig får samlet nok point sammen til at lande over stregen. På lidt længere sigt er det ambitionen, at vi skal op og afprøve oprykningsspillet, hvilket skal opnås ved at fastholde klubbens strategi om at være en udviklingsklub, hvor vi løfter holdets niveau ved at videreudvikle de enkelte spillere.

Jonas tiltræder sin nye funktion med øjeblikkelig virkning og vil sideløbende med sportscheffunktionen sideløbende fortsætte som fysioterapeut i klubben.

Yderligere information:

Poul Jørgensen 20 85 08 92