Menu

Dalum/Næsby ansætter Erling Thomsen som Head of Coaching

image
03. september 2019 kl. 20:47

”Det er med stor tilfredshed, at vi kan præsentere Erling Thomsen som ny Head of Coaching for Dalum/Næsby Pigefodbold. Vi har gennem i godt stykke tid arbejdet på at få ham tilknyttet vores ældste pigeårgange - U14-U18, og det er nu lykkedes” lyder det fra Trine Roesdahl, Pigeformand i Dalum IF.       

Erling Thomsen er en særdeles erfaren herre både ift. kvindefodbold og talentudvikling.

Han havde OB’s bedste kvinder i en årrække, været Ungdomslandsholdstræner for pigerne, Assistenttræner på Kvindelandsholdet, derudover har Erling som træner været medlemmer af en DBU-styregruppe for Struktureret Talentudvikling for Piger.

Han har derudover været træner i flere år i hhv. 1. Division, Danmarksserien og Fynsserien på herresiden og er uddannet med DBU’s A-Trænerlicens. 

Erling er som træner, desuden velkendt i begge klubber, hvilket kun har gjordt beslutning om hans ansættelse nemmere.

Om sin nye rolle udtaler han: 

”Jeg ser meget frem til min nye opgave og glæder mig til, at arbejde med alle de dygtige piger og den engagerede trænerstab. Jeg håber at jeg med min erfaring og person kan være med til at rykke Dalum/Næsby klubsamarbejdet videre fremad og bidrage til en større samhørighed på tværs af årgangene”.

Søger inspiration hos drengene

”En af de mange fordele ved, at være en del af to store klubber med stærke drengeafdelinger, er at vi kan søge direkte inspiration hos dem og håndplukke det vi kan bruge i den videre dannelse og implementering af den struktur og kultur vi ønsker i Dalum/Næsby’s pigesamarbejde. Netop i dette arbejde får Erling en meget central rolle ift. fokuseringen af de tiltag, der fremadrettet bliver udvalgt og sat i søen. Herunder at skabe den rette balance, mellem individuel spillerudvikling og en struktureret holdudvikling”    - lyder det fra Mikkel Bo Mikkelsen, Kvindechef- og pigechef i Næsby Boldklub.     

Erlings første opgave var at observere U18-kampen d. 26. August mellem Dalum/Næsby og Oure Fodbold Akademi. En Kamp som Dalum/Næsby-pigerne vandt 10-0, en meget bedre start kunne det ikke være. Velkommen. 

 

Yderligere info kan fås hos Mikkel Bo Mikkelsen på mobil: 29908672