Menu

Ny træner til kvinderne i Næsby Boldklub

image Niels Jensby
14. november 2019 kl. 22:12

Fra årsskiftet bliver det den nuværende assistenttræner for u19-drenge i Næsby, Niels Jensby, der overtager kvindesenior-truppen. 

Valget er faldet på den 39-årige Niels Jensby som ny træner for Næsbys 1. division kvinder i stedet for Helge Thomsen, der tidligere på sæsonen meldte ud, at han stopper efter efterårets sidste kamp. 

Niels Jensby kommer til at overtage jobbet som cheftræner fra den 1. januar, og han ser frem til den udfordring, det er at lede et kvindehold for første gang. 

”Jeg glæder mig utroligt meget til at overtage kvindetruppen, og jeg ser det som en stor og spændende udfordringer at skulle træne kvinder,” forklarer han. 

Den nye træner har stor erfaring med Næsbys drengetalentafdeling, og det vil han føre videre til kvindeafdelingen. Målene for de kommende år, er at bibeholde klubbens position i toppen af dansk kvindefodbold, samt at gøre flere af de unge talenter klar til at slå igennem på højeste niveau, og planen for disse opgaver er klar.

”Jeg vil bringe nye ideer til holdet og forsøge at implementere nogle af de ting, som fungerede på u19-division.” 

I klubben er man meget tilfreds med valget af træner.

”Vi er utroligt glade for, at vi har kunnet tiltrække Niels, som cheftræner. Han kommer med en lang trænererfaring og kan bidrage til en fortsat udvikling af vores stærke trup. Niels er kendt som en humørspreder og en træner, som kan skabe gejst på holdet, hvilket vi håber han kan trække med over i sit nye virke,” siger Seniorchef - Kvinder Finn Brodersen. 

Niels Jensby tiltræder posten som ny cheftræner den 1. januar 2020.