NBK tilbyder

Næsby Boldklub er en klub med et godt miljø, hvori vi vil forene elite og bredde i et solidt klubfællesskab. Vi udvikler "det hele menneske" og skaber et samarbejde med ”spilleren i centrum”.

Samarbejdsklubbernes bedste spillere tilbydes special-aftale med periodiske ophold i Næsby Boldklubs talentskole. Der tilbydes de største talenter plads på Næsby Boldklubs U15-, U17- og U19-herrehold, samt U15- og U18-pigehold.

Derudover stiller Næsby Boldklub sine faciliteter og faglige viden til rådighed:
• træneruddannelse/inspirationkurser til samme priser som Næsby Boldklubs egne trænere
• tema- og inspirationsdage i Næsby Boldklub
• gode fysiske rammer med special-aftaler for leje og brug af klubbens Kunstgræsbane, Fodboldlegeland, baner og klubhus
• en fremragende talentskole, hvor der er mulighed for at udvikle spillernes specifikke tekniske og taktiske kompetencer på individuelle og holdmæssige niveauer
• mulighed for at spille på højt niveau som ungdoms- og seniorspiller
• stævnedage i Næsby Boldklub
• tøj- og støvleordning for U17- og U19-spillere i Næsby Boldklub
• fysisk træning planlagt af fysioterapeut (NB’s Fodboldskole)
• sociale oplevelser i form af fælles sociale arrangementer
• fælles træningslejre, hvor det giver mening
• god træning af veluddannede trænere
• morgentræning/styrketræning
• mulighed for træning på tværs af aldersgrænser
• udarbejdelse af en individuel træningsplan

I scouting-perioden tilbydes spillerne træningskampe på Næsby Boldklubs hold i samråd med familie og klubber.

Mål for Næsby Boldklub
• Stærkt U15-pigehold og -drengehold
• Licens fra DBU til divisionsfodbold for U15-, U17- og U19-herrehold, samt U18-damehold
• Vi ønsker i U17- og U19-herreårgangene og U18-dameårgange at have 10 spillere, som er 1. års og 10 spillere, som er 2. års

Mål for spillerne
Der skal i fællesskab udarbejdes en ramme for spillerens udvikling, så denne tilbydes optimale betingelser for videreudvikling af eget talent.

Spilleren skal møde et miljø, hvor de i samarbejde med trænerne får mulighed for at udvikle deres menneskelige og sportslige kompetencer.

Der skal skabes sammenhæng mellem familieliv, uddannelsesinstitutioner og idrætsforening.

Spillerens kontakt til moderklubben skal bevares.

Klubskifte - hvem?
Vi ønsker generelt, at spillerne indtil U15 udvikles i deres respektive klubber.
De skal have potentiale til Næsby BK’s U- og Senior-divisionshold, samt klubbens bedste pige- og damehold.
Spillerne skal passe ind i klubbens værdigrundlag både sportsligt og socialt.
Spillerens kompetencer skal være i overensstemmelse med Næsby Boldklubs beskrevne spillestil og kompetenceprofiler for spillere.

Klubskifte - Hvordan?
Al kontakt angående spillere er mellem kontaktperson fra Næsby BK, samt klubbernes U-formand og -træner på de forskellige årgange + forældre.
I samarbejde med moderklubben besluttes det, om spilleren er klar sportsligt og modenhedsmæssigt.
Forældre + spiller + 1 fra moderklubben afholder møde med kontaktperson i Næsby Boldklub.
Der lægges i fællesskab en plan for den enkelte spiller, som revideres 2 gange om året.
Samarbejdet skal blive en win-win-situation for alle parter, klubber, ledere, trænere, spillere og forældre.