Menu

En bredere organisation skal styrke Næsby Boldklubs DNA

image Dennis Schor, Kasper Hald og Kim Drongensen
09. juli 2021 kl. 08:31
Opgradering til gavn for bredde og elite

I Næsby Boldklub går elite og bredde hånd i hånd. Det har gennem klubbens historie været vores DNA og det skal også løfte klubben ind i fremtiden.

Derfor er det med stor glæde og tilfredshed, at vi i Næsby Boldklub kan præsentere det nye setup, som skal løfte denne opgave til gavn for både elite og bredde.

 

Opgradering af det samlede setup.

Med tre nye ansættelser, i den sportslige sektor, opgraderer vi det samlede setup med en hel fuldtidsstilling.    

Kasper Hald er ansat i en fuldtidsstilling, hvor han bliver daglig ansvarlig for den sportslige retning og udviklingen af det samlede trænerteam. Kasper er et velkendt ansigt i klubben, hvor han igennem en del år har været både spiller og træner.

Efter to år som fuldtids U14-træner i OB, er det lykkedes os at trække Kim Drongesen retur til Næsby Boldklub. Da Kim også bliver ansat på fuldtid, øger vi vores fokus på ungdomsarbejdet i klubben markant. Kim har fra sin første tid i Næsby trænererfaring med alle årgange fra U13-19 og kan bidrage med en bred fodboldviden.

For at fuldende vores setup, er der med Dennis Schor ligeledes lavet aftale om en opgradering af hans rolle i klubben. Dennis bliver en central person i arbejdet med at udvikle vores tilbud til vores yngste medlemmer, samt tiltrække mange nye børnespillere til klubben.      

 

Bestyrelsen rykker tættere på i dagligdagen

Med opgraderingen følger det naturligt med, at bestyrelsen vil rykke tættere på den daglige gang i klubben. Der etableres derfor et sportsligt udvalg, som vil bestå af to bestyrelsesmedlemmer, den daglige sportslige ledelse i såvel drenge- som pigeafdeling som i herre- og kvindesenior.

For yderligere at styrke forbindelsen mellem klubbens overordnede ledelse i bestyrelsen og dagligdagen deles opgaverne i talentchefrollen i hhv. drenge med Peter Rasmussen og piger med Mikkel Bo Mikkelsen. 

Med disse tiltag sikrer bestyrelsen en stor smidighed i beslutningsprocesserne i dagligdagen, samt en tættere opfølgning på de kortsigtede mål og den fastsatte vision om at være en klub for alle både elite og bredde.

Vi ser frem til at tage de næste skridt i udviklingen af hele vores klub i samarbejde med alle de dygtige trænere og frivillige der er rygraden i Næsby Boldklub.