Kasper Hald ny Børneudviklingstræner i Næsby Boldklub

13. december 2019 kl. 12:17

Det er med stor glæde, at Næsby Boldklub kan offentliggøre, at klubben har ansat Kasper Hald som klubbens nye Børneudviklingstræner i en halvtidsstilling fra det nye år.

Kasper Hald, som har været i klubben i mange år og pt. er ansat som U16-Cheftræner, skal fra januar til at arbejde med de yngste årgange i klubben.

Fra januar inddeles de yngste årgange i Næsby Boldklub (U5-U12) i ’Mikroskolen’ (U5-U9) og ’Indskolingen’ (U10-U12). Dette gør vi som et led i en større plan og vision om at forbedre talentudviklingen i klubben i takt med større krav internt og fra DBU til arbejdet med de yngste årgange.

Joachim Schødts, talentansvarlig i Næsby Boldklub, siger;

”Vi ønsker som klub hele tiden at udvikle os og blive bedre, og dette kræver ekstra ressourcer. Ansættelsen af Kasper Hald som Børneudviklingstræner skal være med til at styrke vores arbejde med de yngste årgange yderligere – årgange, som er meget essentielle for vores klub og langsigtede strategi, om at 75 % af vores 1. holdstrup skal bestå af egenudviklede spillere.

Vores yngste årgange trænes primært af forældre, og Deres i forvejen fantastiske arbejde bliver med ansættelsen af Kasper Hald styrket og støttet mere fremover - til gavn for spillerne, trænerne og klubben.”

For Næsby Boldklub er det vigtigt, at det først og fremmest er sjovt at gå til fodbold - især i Mikroskolen og Indskolingen, hvor træningen mest skal have form af leg eller målrettet leg – med et teknisk fokus, og hvor spillerne skal udvikle de vigtige basale bevægelses- og tekniske færdigheder, der danner fundamentet for den videre udvikling.

Om den nye rolle som Børneudviklingstræner siger Kasper Hald;

”Jeg er både glad og stolt over at kunne give endnu mere af mig selv til den klub, jeg har været en del af i snart 12 år. Klubbens visioner matcher mine egne, og derfor føltes dette også som et naturligt og perfekt match for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i min nye rolle som Børneudviklingstræner fra det nye år. Det bliver enormt spændende at arbejde med vores U5-U12 årgange; både spillerne, men også trænerne, så vi kan styrke Deres udvikling, men også støtte trænerne yderligere i Deres meget vigtige arbejde med de yngste i klubben.”

Vi glæder os til, at Kasper Hald for alvor kommer igang med sin nye rolle i klubben. Han forventes at starte op engang tidligt i det nye år.

Nedenfor er listet nogle af de ansvarsområder og arbejdsopgaver, Kasper Hald kommer til at arbejde med i sin nye rolle som Børneudviklingstræner i Næsby Boldklub:

• Mellemleder med ansvar for U5-U12.
  • Ansvarlig for Fredagsfodboldskolen.
  • Medansvarlig for talentsektorens spillefilosofi (Den Blå Tråd) og spillestilsprincipper for drengeafdelingen til og med U19.
  • Medansvarlig for implementeringen af curriculum for U5-U12.
  • Medansvarlig for intern uddannelse, supervision/sparring og evaluering af klubbens trænere i U5-U12.
  • Deltagelse i og lede Indskolingsmøder (U10-U12) og Mikroskolemøder (U5-U9).
  • Deltage i Morgentræningen.
  • Sikre et udviklingsmiljø i U5-U12, der er i overensstemmelse med DBU’s holdninger til børne- og ungdomsfodbold.
  • I samarbejde med holdtrænere i U5-U12 at sikre, der er sammenhæng i den daglige træning ift. årsperiodiseringerne, individuelle evalueringer, spillermøder, udviklingsplaner og den individuelle træning for spillerne jf. talentsektorens spillestil/principper.