Nyt klubhus

Et tilbud for alle mellem 1 og 100 år

nyt_sports-_og_fritidshus.jpg

Næsby Boldklub vil bygge et anderledes aktivitetshus.

Vi vil skabe et koncept, som er så unikt, at det både tiltrækker legende børn, unge, pensionister, erhvervsfolk og deltagerne til et bryllup, og som med sine moderne idrætsfaciliteter samtidigt er et attraktivt værested for sportsudøvere.

Aktivitetshuset opføres oven på vores eksisterende klubhus. Udover en række tilbud som konferencerum, lektiecafé, bibliotek, fitnessrum, isbad og sauna skal bygningen også indeholde et hostelafsnit med plads til 40 overnattende gæster.

For alle borgere

Den kommende bygning vil ikke alene være i brug fra morgen til sen aften, den vil også appellere til nye målgrupper - og på trods af deres forskellighed vil omdrejningspunktet være fælles, nemlig aktivitet.

Ét segment er pensionister, som kan dyrke gymnastik, zumba, spinning, spille kort eller høre foredrag, eller de kan udfordre børnehavebørnene, som er en anden målgruppe, til en dyst i det tilstødende fodboldlegeland.

En gruppe, som vi via samarbejde med skoler og kommune også ønsker at involvere, er børn og unge, der ikke deltager i den organiserede sport. Dem kan vi eksempelvis foreslå rundbold, sækkevæddeløb, hockey eller en tur på vores udendørs forhindringsbane.

For alle målgrupper tilbyder vi personale, der kan instruere og organisere de forskellige aktiviteter.

Vi vil spille en rolle i nærmiljøet

nyt_sports-_og_fritidshus2.jpg

I Næsby Boldklub ønsker vi at være en integreret del af vores nærmiljø. I den sammenhæng lægger vi stor vægt på, at det kommende aktivitetshus skal være en rekreativ oase, der giver mulighed for forskelligartet samvær.

Men vi får også selv stor gavn af de kommende faciliteter. Vores børne- og ungdomsspillere kan inden træning benytte vores lektiecafé. Ventende forældre kan tage arbejde med fra jobbet. Sponsorer og andre virksomheder kan holde seminarer.

Vore spillere får adgang til flere omklædningsrum, ligesom at en grøn café, udendørs tagterrasser, tv-stue, sauna og øvrige rum giver optimale rammer for socialt samvær.

Og hostel-afsnittet henvender sig ikke kun til virksomheder, turister eller gæster til en konfirmation. Med massagerum, spinning-og fitnessrum, isbad og hele vores udendørsanlæg er det oplagt som træningslejr. For os selv og for andre klubber fra Ind-og Udland.

Sports- og fritidshuset skal være et naturligt samlingspunkt for alle - fra elite til erhverv, fra hverdag til fest, fra motion til møder, fra de mindste til de største.