T+Træning

T+Træning i Næsby Boldklub er et ekstra tilbud til alle U9- og U10-spillere. U11-, U12- og U13-spillere skal også tilmelde sig til T+Træningen for at deltage.

De spillere, der deltager i T+Træningen, er spillere, der brænder for spillet og har en lyst til at se, hvor langt deres talent rækker. Under T+Træningen øver vi os i at blive elitespillere, og derfor stræber spillerne efter høj kvalitet i alt, hvad de foretager sig i T+Træningen.

Spillerne bliver indstillet af 1. holdstræneren fra hver årgang. Truppen er fleksibel hele året, og det er T+Træneren, der i sidste ende har det endelige ansvar for udtagelsen.

T+Træningen er for både piger og drenge.

Træningen foregår:

Sted: Kunstgræsbanen i Næsby Boldklub
Tid: Fredag eftermiddag

Trænere
Træningen varetages af 1. holdstrænere fra U9, U10, U11, U12, U13 samt 1-2 målmandstrænere.