Fodboldskole

Fodboldskolen i Næsby Boldklub er et ekstra tilbud til alle U9- og U10-spillere. U11-, U12- og U13-spillere skal udtages på fodboldskolen for at deltage.

De spillere, der deltager på fodboldskolen, er spillere, der brænder for spillet og har en lyst til at se, hvor langt deres talent rækker. På fodboldskolen øver vi os i at blive elitespillere, og derfor stræber spillerne efter høj kvalitet i alt, hvad de foretager sig på fodboldskolen.

Spillerne bliver indstillet af 1. holdstræneren fra hver årgang. Truppen er fleksibel hele året, og det er fodboldskoletræneren, der i sidste ende har det endelige ansvar for udtagelsen.

Fodboldskolen er for både piger og drenge.

Træningen foregår:

Sted: Kunstgræsbanen i Næsby Boldklub
Tid: Fredag eftermiddag

Trænere
Træningen varetages af 1. holdstrænere fra U9, U10, U11, U12, U13 samt 1-2 målmandstrænere.