Udlejning

Medlemmer såvel som ikke-medlemmer af Næsby Boldklub har mulighed for at leje NBK festtelt, hoppeborgen Nemo, samt trailer.

NBK Festtelt
Næsby Festteltet er et flot, tæt og solidt blåt og hvidt selskabstelt. Det består af 2 selvstændige telte opdelt i sektioner á 6x3 m. Teltene kan også sammensættes til et stort telt på 6x24 m med indgangsdør.

Pris for leje af telt er kr. 1.750.- for medlemmer og kr. 2.500.- for ikke-medlemmer af Næsby Boldklub.

Prisen er baseret på str. 6x9 m, som fint kan rumme min. 40 pers. til spisning og fest. Herefter kan lejes yderligere fag. Ekstra kr. 500.- pr. fag.

Omkostning til transport og opsætning er kr. 350,-.

Afregning vedr. leje af teltet sker ved opsætningen, med mindre andet er aftalt.

Næsby Boldklub sender personale med ud, der kender til opsætning og nedtagning af teltet. Ved udlejning skal påregnes, at man selv stiller med min. 4 personer til opsætning og nedtagning. Opsætning og nedtagning vil normalt tage max. 1 time.

Fra teltet er stillet op på udlejningsstedet, overtager lejeren det fulde ansvar for teltet, herunder tyveri, hærværk m.v. I teltet må der ikke placeres grill m.v., ligesom teltdugen på ingen måder må beskadiges ved opklæbning m.v.

Ved indgåelse af lejeaftale udfærdiges notat vedr. dette med de opgivne data.

Hoppeborgen Nemo
Hoppeborgen Nemo er fast tilskuer til alle Senior-divisionskampe, og den udlejes på Fyn for kr. 2.500,- for én dag eller 3.750 kr. for en hel weekend.

Vi kommer og slår den op og tager den også ned igen.

NBK Trailer
Stor, lækker og meget rummelig boligtrailer med boogiehjul, fuld ståhøjde på 185 cm, indvendig mål: 300 cm lang – 135 cm bred. Totalvægt 1300 kg – last 800 kg. Der medfølger lås til kobling, og denne lås skal altid påmonteres, når traileren ikke hænger på krog.

Det påhviler lejeren, at reglerne for at køre med påhængskøretøj overholdes. Læs mere her

Lånegebyr: kr. 200.- pr. dag og kr. 350.- pr. weekend.

Ved lånet vedlægges kopi af kørekort, og lejen betales kontant.

Vil du leje ?
Kontakt os på mail eller telefon:

Email: nbk@naesbyboldklub.dk

Tlf.: Helle Rosendal 6618 0417
Træffetid: Mandage kl. 17-19.