Idrætsklub

Næsby Boldklub driver i samarbejde med Tarup Ungdomsskole en idrætsfritidsklub. Idrætsfritidsklubben tilbyder børn i klubalderen en række forskellige idrætsaktiviteter med fokus på leg, bevægelse og sundhed.
Tilbuddet er et supplement til Tarup Ungdomsskoles øvrige fritidsklubtilbud. Det betyder, at der er gratis adgang i idrætsfritidsklubben, hvis man i forvejen er tilmeldt en klub i Odense Kommune.

Tirsdag: 13-16.00
Torsdag: 13-16.00

Det laver vi i klubben

Da vi er en idrætsfritidsklub, vil der hver gang være mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige idrætsgrene i og omkring klubhuset, bl.a. fodbold, fysisk træning, hockey og basketball. Ind imellem vil vi også arrangere aktiviteter ud af huset (altid med forudgående information til forældrene).
Udover den fysiske aktivitet tilbyder vi lektiehjælp, så børnene har tid til at være sammen med familien, når de kommer hjem. Derover er det muligt at købe sund mad i Den Blå Café.

Hvem kan være med?
Drenge og piger fra 4.–7. klasse, der er tilmeldt en klub i Odense.

Næsby Boldklubs klubhus og udendørs faciliteter, Stærehusvej 31, 5270 Odense N.

Det koster kr. 635,- pr. halvår at være medlem af en klub.
Har du lyst til at komme i Næsbys Idrætsklub, møder du op en af ovennævnte dage. Hvis ikke du allerede er medlem af en klub, får du et girokort en af de første gange.