Klubarrangementer

Se årshjulet 2019 for Næsby Boldklub: HER!
Sponsorcykelløb:
Årets Sponsorcykelløb er lørdag den 7 september.

Sidste år stillede hele 69 ryttere til start, som fik indsamlet 181.000 kroner til ungdomsarbejdet i Næsby Boldklub.
Vi har i år som noget nyt valgt at rykke løbet til foråret, så vi håber på endnu flere ryttere og fantastisk vejr, så vi kan få en god dag, hvor der bliver indsamlet meget betydningsfulde penge til vores ungdomsarbejde i klubben.
Oktoberfesten:
Årets Oktoberfest er lørdag den 5 oktober.
Øens Hold Cup Stævne 2:
Årets andet Øens Hold Cup i Næsby Boldklub afvikles fra den 11-13 oktober.

Med hele 3 afviklede stævner i år 2018, så har klubben endnu en gang takket ja til afvikling af Øens Hold Cup i det nye år.
Stævnet foregår over weekenden, hvor der både er spisning, overnatning samt masser af fodboldkampe på programmet.

Takket være vores mange frivillige i klubben blev stævnerne sidste år en succes, så det er bestemt også planen for 2019.