Klubarrangementer

Se årshjulet 2019 for Næsby Boldklub: HER!
Næsby Boldklub - Viborg FF
Lørdag den 6 april klokken 14.00 spiller vi hjemmekamp mod Viborg FF.
Det er årets første kamp på græs på ALPI ARENA Næsby.
Sommerfest:
Årets sommerfest er lørdag den 15 juni.
Den årlige sommerfest finder sted på dagen, hvor Danmarksserien spiller sæsonens sidste kamp hjemme mod konkurrenterne fra Varde IF. Det kan blive en stor dag for klubben, hvor drømmen selvfølgelig er en fejring af oprykning til 2 division.
Alle er velkommen til en sjov og hyggelig aften i Næsby Boldklub.
Showkamp: Næsby Boldklub - OB
Torsdag den 20 juni spiller vi showkamp mod Odense Boldklubs Superligamandskab.
Glæd jer til en hyggelig aften med topfodbold og godt vejr.
Fodboldskolen:
Årets Fodboldskole er fra mandag den 1 juli til fredag den 5 juli.
Vi har i år igen Fodboldskolen i Næsby i Uge 27. Dette års Skoleleder er U17 Cheftræner Kim Drongesen og Trænerlederen er Kasper Hald.
Forhåbentlig bliver vejret fantastisk, så skal vi nok sørge omgivelserne med gode trænere, sund mad og positiv energi giver børnene den bedst tænkelige uge.
Sponsorcykelløb:
Årets Sponsorcykelløb er lørdag i september.

Sidste år stillede hele 69 ryttere til start, som fik indsamlet 181.000 kroner til ungdomsarbejdet i Næsby Boldklub.
Vi har i år som noget nyt valgt at rykke løbet til foråret, så vi håber på endnu flere ryttere og fantastisk vejr, så vi kan få en god dag, hvor der bliver indsamlet meget betydningsfulde penge til vores ungdomsarbejde i klubben.
Oktoberfesten:
Årets Oktoberfest er lørdag den 5 oktober.
Øens Hold Cup Stævne 2:
Årets andet Øens Hold Cup i Næsby Boldklub afvikles fra den 11-13 oktober.

Med hele 3 afviklede stævner i år 2018, så har klubben endnu en gang takket ja til afvikling af Øens Hold Cup i det nye år.
Stævnet foregår over weekenden, hvor der både er spisning, overnatning samt masser af fodboldkampe på programmet.

Takket være vores mange frivillige i klubben blev stævnerne sidste år en succes, så det er bestemt også planen for 2019.