Klubarrangementer

Se årshjulet 2019 for Næsby Boldklub: HER!
Forældremøde i drengeafdelingen:

Onsdag den 13. marts fra klokken 20-22.00
afholder Head of Coaching Henrik Lehm forældremøde i klubhuset i Næsby.

Alle forældre til spillere i drengeårgangene er velkommen.
Henrik Lehm vil fortælle om hvor langt vi er nået med talentarbejdet i Næsby Boldklub, og hvor vi er på vej hen.

Danmarksseriens første turneringskamp:
Lørdag den 23 marts kl 14.00 indleder Danmarksserien deres forårssæson hjemme på ALPI ARENA Næsby mod lokalrivalerne fra B1913.
Der er tale om et revancheopgør for vores drenge, som vil gøre alt for at få den optimale start, så målet om oprykning til 2 division kan blive en realitet.

Øens Hold Cup Stævne 1:
Årets første Øens Hold Cup i Næsby Boldklub afvikles fra den 29-31 marts.

Med hele 3 afviklede stævner i år 2018, så har klubben endnu en gang takket ja til afvikling af Øens Hold Cup i det nye år.
Stævnet foregår over weekenden, hvor der både er spisning, overnatning samt masser af fodboldkampe på programmet.

Takket være vores mange frivillige i klubben blev stævnerne sidste år en succes, så det er bestemt også planen for 2019.
Sponsorcykelløb:
Årets Sponsorcykelløb er lørdag den 25 maj.

Sidste år stillede hele 69 ryttere til start, som fik indsamlet 181.000 kroner til ungdomsarbejdet i Næsby Boldklub.
Vi har i år som noget nyt valgt at rykke løbet til foråret, så vi håber på endnu flere ryttere og fantastisk vejr, så vi kan få en god dag, hvor der bliver indsamlet meget betydningsfulde penge til vores ungdomsarbejde i klubben.

Sommerfest:
Årets sommerfest er lørdag den 15 juni.
Den årlige sommerfest finder sted på dagen, hvor Danmarksserien spiller sæsonens sidste kamp hjemme mod konkurrenterne fra Varde IF. Det kan blive en stor dag for klubben, hvor drømmen selvfølgelig er en fejring af oprykning til 2 division.
Alle er velkommen til en sjov og hyggelig aften i Næsby Boldklub.
Fodboldskolen:
Årets Fodboldskole er fra mandag den 1 juli til fredag den 5 juli.
Vi har i år igen Fodboldskolen i Næsby i Uge 27. Dette års Skoleleder er U17 Cheftræner Kim Drongesen og Trænerlederen er Kasper Hald.
Forhåbentlig bliver vejret fantastisk, så skal vi nok sørge omgivelserne med gode trænere, sund mad og positiv energi giver børnene den bedst tænkelige uge.
Oktoberfesten:
Årets Oktoberfest er lørdag den 5 oktober.
Øens Hold Cup Stævne 2:
Årets andet Øens Hold Cup i Næsby Boldklub afvikles fra den 11-13 oktober.